• KKTK - Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore
  • SKKN - Savet Kosova za Kulturno NasleÄ‘e
  • KCCH - Kosova Council for the Cultural Heritage

Vizite zyrtare në Institutin e Monumenteve të Kulturës së Republikës së Shqipërisë 05.06.2019

Data e publikimit: 13.06.2019

Sot në Tirane përfaqësuesit e Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore (KKTK) zhvilluan një vizite zyrtare në Institutin e Monumenteve të Kulturës (IMK) së Republikës së Shqipërisë. Me këtë rast u diskutuan tema me interes të përbashkët për trashëgiminë kulturore. KKTK, falënderon drejtoren znj. Arta Dollani dhe stafin e saj për përkrahjen dhe mbështetjen e vazhdueshme për institucionet e trashëgimisë kulturore të Kosovës. Po ashtu KKTK falënderon IMK për dhurimin e një serie titujsh të revistës "Monumentet" dhe botimesh tjera për bibliotekën tonë.
Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore © 2024