Labyrinthi

Labyrinth i qarkut tė mbyllur. Llogo e KKTK– e pėrzgjedhur si pjesė e zbulimit mė tė rėndėsishėm nė Kosovė.
Mandati

Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore – KKTK është agjenci e pavarur e themeluar në përputhje me nenin 142 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës. KKTK ka në mandat vlerësimin dhe shpalljen e trashëgimisë kulturore në mbrojtje të përhershme si dhe detyra të tjera në përputhje me Ligjin për Trashëgimi Kulturore Nr. 02/L-88, Ligjin për Zonat e Veçanta të Mbrojtura Nr. 03/L-039, Ligjin për Qendrën Historike të Prizrenit Nr. 04/L-066, aktet e veta nënligjore dhe aktet e tjera në fuqi. 

Mbrojtja e vlerave
Mbrojtja ligjore
Aktivitetet
Objektivat