• KKTK - Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore
  • SKKN - Savet Kosova za Kulturno NasleÄ‘e
  • KCCH - Kosova Council for the Cultural Heritage

18 PRILL DITA NDËRKOMBËTARE E MONUMENTEVE DHE SITEVE

Data e publikimit: 18.04.2020

Çdo vit, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve dhe Siteve, ICOMOS propozon një temë për festimet dhe aktivitetet që do të organizohen nga Komitetet, anëtarët dhe partnerët e tij.Tani më shumë se kurrë tema e Kulturës së Përbashkët, Trashëgimisë së Përbashkët, Përgjegjësisë së Përbashkët është e rëndësishme si një shprehje e unitetit tonë global përballë krizës së vazhdueshme botërore ndaj Covid-19.
Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore © 2021